Σε ποιους κλάδους χρησιμεύει το 3DV Tour;

Δίνοντας στον θεατή την δυνατότητα να περιηγηθεί και να ταξιδέψει μέσα στο χώρο σας βλέποντας την αισθητική σας προσέγγιση, το image του χώρου σας αποκτά μια πραγματική αίσθηση και μια εικόνα σαν να έχει έρθει να σας έχει επισκεφτεί, να έχει μυρίσει τις μυρωδιές του χώρου, να έχει αγγίξει τα πράγματα που υπάρχουν στο χώρο, να έχει νοιώσει την φιλοξενία σας μα πάνω από όλα να νοιώσει οικία σαν να είναι ένα μέρος που έχει ξανά επισκεφτεί.

Αριθμήστε τα τραπέζια σας με mattertag ενεργές σημειώσεις και δεχθείτε κρατήσεις με το αριθμό τραπεζιού, μια δυνατότητα που ελάχιστα μαγαζιά διαθέτουν.

Προβάλετε συνδέσμους στο menu σας, video με την παρασκευή των φαγητών, συνταγές, κ.α.

Εάν ο χώρος σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, το 3dv είναι το μοναδικό μέσο μέχρι σήμερα που με την δύναμη της Matterport μπορεί πραγματικά να δείξει και να μεγεθύνει την δική σας προσωπική προσέγγιση στο Desing και στην παροχή των υπηρεσιών σας στους υποψήφιους πελάτες σας.

Δώστε πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας αλλά και για τα προϊόντα σας. Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει το 3DV.

Ειδικά οι επιχειρήσεις που δεν έχουν φυσικό κατάστημα, έχουν τώρα τον τρόπο να πείσουν το κοινό για το μέγεθος και την ποιότητα των υποδομών τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να γίνουν συμφωνίες χωρίς ο πελάτης να επισκεφθεί την επιχείρηση σας.

Θα μπορείτε να είστε εμφανείς και στο google street view. Ο επισκέπτης θα μπορεί να περάσει από τον δρόμο μέσα στην επιχείρηση σας.

Ο χώρος που τα επόμενα χρόνια θα είναι must όσο αφορά την παρουσίαση ειδικά στα Villas ,Luxury House, Resorts Hotel.

Διαλύστε κάθε αμφιβολία στον υποψήφιο πελάτη σας για το αν οι περιγραφές σας είναι υπερβολικές η αποτέλεσμα καλλωπισμού με Photoshop.

Χωρίς να καταργήσουμε την φωτογραφία ήρθαμε να την συμπληρώσουμε. Όλα τα χαρακτηριστικά του χώρου σας παρουσιάζονται σαν να βρίσκονται εκεί οι πελάτες σας πριν καν να έρθουν.

Μέχρι σήμερα κανένα σύστημα δεν μπορεί να δώσει μέχρι στιγμής τόση λεπτομέρεια του χώρου της αισθητικής του και της κυρίαρχης ατμόσφαιρας όσο το 3DV με την δύναμη της τεχνολογίας της Matterport.

Προβάλετε τον χώρο εκδηλώσεων σας και βοηθήστε τους υποψήφιους πελάτες να συγκρίνουν και να αποφασίσουν.

Βοηθήστε τους διοργανωτές στην επιλογή θέσεων ή τραπεζιών για τους προσκεκλημένους μέσω της διαδραστικής μας ξενάγησης, της δυνατότητας προβολής της κάτοψης του χώρου σας.

Ενσωματώνοντας βίντεο αλλά και φωτογραφίες στην πλοήγηση σας και εντυπωσιάστε τους πάντες με την παρουσίαση σας.

Βοηθήστε τους διοργανωτές στην επιλογή θέσεων ή τραπεζιών για τους προσκεκλημένους μέσω της διαδραστικής  μας ξενάγησης, της δυνατότητας προβολής της κάτοψης του χώρου σας και της προβολής με την μορφή «κουκλόσπιτου».

Ενσωματώνοντας βίντεο αλλά και φωτογραφίες στην πλοήγηση σας και εντυπωσιάστε τους πάντες με την παρουσίαση σας.

Είτε έχετε συνεδριακό κέντρο, είτε χώρο εκδηλώσεων όπως κτήμα, αίθουσα συνεστιάσεων, παιδότοπο, εστιατόριο, κέντρο διασκέδασης, club παιδικό σταθμό γυμναστήρια κτλ, το 3DV θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεχωρίσετε και να προβληθείτε παντού.

Απλοποιήστε τις ροές εργασίας! Η χρήση της κάμερας Μatterport βασίζεται στον φωτορεαλσμό, δηλαδή τη τρισδιάστατη απεικόνιση κτιρίων με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού.

Αποτυπώστε τον πρόοδο του έργου και σώστε πολύτιμες πληροφορίες για τις οδεύσεις καλωδίων και σωλήνων πριν κλειστούν οριστικά στους τοίχους.

Δημιουργήστε κατόψεις χώρων και παράλληλα αποτυπώστε την παρούσα κατάσταση του ακινήτου ώστε να είναι εύκολη η σύγκριση με το τελικό αποτέλεσμα. Θα σας κοστίσει λιγότερο από το να δημιουργήσετε κάτοψη μετρώντας και θα σας μείνει και το τρισδιάστατο μοντέλο.

Εξάγετε σε CAD τα δεδομένα και δώστε τα στον αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, σχεδιαστή, διακοσμητή. Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι πλέον απαραίτητες στην σημερινή εποχή.

Ο ιδανικός τρόπος να προωθηθεί η πολιτισμική μας κληρονομιά και να γίνουν πόλος έλξης οι πολιτιστικοί  μας χώροι.

Δώστε μια ιδέα στους υποψήφιους επισκέπτες σας για το τι θα δουν αν έλθουν από κοντά. Μπορείτε να συμπεριλάβετε στην παρουσίαση σας γραπτές πληροφορίες, συνδέσμους  και βίντεο για τα εκθέματα σας.

Η εικονική ξενάγηση δεν θα μειώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τα εκθέματα σας, αντίθετα θα τους δημιουργήσει την επιθυμία να τα δουν από κοντά.

Παράδειγμα χρήσης είναι σε εκθέσεις ζωγραφικής όπου ψηφιοποιούμε τον χώρο και κατόπιν προσθέτουμε ενεργές σημειώσεις σε κάθε πίνακα. Έτσι όταν ο επισκέπτης της έκθεσης βρεθεί μπροστά σε έργο που τον ενδιαφέρει, μέσω της κινητής συσκευής ανοίγει το μοντέλο του χώρου, εντοπίζει το συγκεκριμένο έργο και έτσι έχει πρόσβαση στις  πληροφορίες που αφορούν το έκθεμα.

Η εικονική πραγματικότητα δημιουργήθηκε για το Real Estate.

Τα πάντα μπορούν να παρουσιαστούν με το 3DV με κάθε λεπτομέρεια. Κατοικίες ,επαγγελματικοί χώροι εργοστάσια ,αποθήκες κτλ υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να είναι σίγουροι για αυτό το οποίο θα αγοράσουν είναι ακριβώς αυτό που βλέπουν μέσα από το 3DV.

Το 3DV μιλά όλες τις γλώσσες διότι η εικόνα μεταφέρει στον ενδιαφερόμενο όλες τις πληροφορίες, χωρίς ανάγκη για μετάφραση.

Με το 3DV το ακίνητο δέχεται επισκέψεις ανά πάσα στιγμή, και όταν κάποιος υποψήφιος πελάτης επικοινωνήσει μαζί σας θα είναι γιατί πράγματι ενδιαφέρεται.

Οι στατιστικές από την Αμερική λένε ότι οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας θα αφιερώνουν πολύ περισσότερο χρόνο και ότι το ποσοστό επιτυχίας με πελάτες που έχουν επισκεφθεί εικονικά τον χώρο είναι πολύ αυξημένο.

Load More

Leave your comment